Πώς θα σουβλίσουμε αρνί φέτος - Όλα τα μέτρα που θα πάρει η κυβέρνηση


«Δεν πρόκειται να υπάρξει φέτος πασχαλινή έξοδος. η καραντίνα σίγουρα θα ισχύσει μέχρι τότε καλό είναι να το λέμε από τώρα», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.
Το ίδιο ανάφερε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. «Φέτος δεν θα κάνουμε Πάσχα στα χωριά και στις εκκλησίες» τόνισε συγκεκριμένα. Συνεπώς, οι συνήθειες των Ελλήνων φέτος το Πάσχα θα διαφοροποιηθούν σε σχέση με ότι συνήθιζαν να κάνουν τα προηγούμενα χρόνια. 
Στόχος της κυβέρνησης είναι η αυστηροποίηση των μέτρων. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείειται εντός των επόμενων ημερών να ανακοινωθεί αύξηση των προστίμων. Να υπενθυμίσουμε ότι σήμερα, για άσκοπη μετακίνηση τo πρόστιμο είναι 150 ευρώ. 
Επιπλέον, η κυβέρνηση αναμένεται να δώσει εντολή στην αστυνομία για εντατικότερους ελέγχους στα διόδια. Όπως δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης φέτος το Πάσχα «δεν θα πάρουμε το αυτοκίνητό μας και θα πάμε για Πάσχα». Σχεδιασμός της κυβέρνησης είναι ο καθένας ξεχωριστά να ψήσει, ή να σουβλίσει αρνί και φέτος αλλά θα γιορτάσει αποκλειστικά με τα στενά συγγενικά του πρόσωπα, δηλαδή την οικογένειά του. Συνεπώς, απαγορεύονται συναθροίσεις. 
Πηγή: dikaiologitika.gr

Σχόλια