Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου ζητά την οριστική διαγραφή τελών από τον Δήμο Κύμης Αλιβερίου


Η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου Σοφία Κόλλια Βότση ζητά με ανοιχτή επιστολή από τον Δήμο Κύμης Αλιβερίου την οριστική διαγραφή όλων των τελών των επιχειρήσεων.
Σοφία Κόλλια Βότση-΄΄Ο Εμπορικός Κόσμος λόγο της πανδημίας και των μέτρων πρόληψης και προστασίας για τον περιορισμό της διασποράς του COVID – 19 έχει έρθει αντιμέτωπος με μια μεγάλη δοκιμασία. Πλήθος επιχειρήσεων κινδυνεύουν να κλείσουν αφού τα έσοδα τους είναι μηδενικά ή στη καλύτερη περίπτωση ελάχιστα ενώ την ίδια στιγμή τα πάγια έξοδα τους “τρέχουν” κανονικά και συσσωρεύονται.
Η κυβέρνηση από τη μεριά της έχει αναγνωρίσει το δύσκολο της κατάστασης για αυτό έχει συμπεριλάβει όλους τους ΚΑΔ που ανήκουν στον εμπορικό κόσμο, στις πληττόμενες επιχειρήσεις. Αυτό όμως από μόνο του δεν είναι αρκετό γιατί μην ξεχνάμε πως οι εν λόγω επιχειρήσεις είχαν ήδη πληγεί σημαντικά από την πρόσφατη οικονομική κρίση και οι περισσότεροι επιχειρηματίες τις κρατούσαν κυριολεκτικά μετά βίας. Ο Εμπορικός Κόσμος είναι η καρδιά του τόπου μας και πρέπει όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για να διατηρηθεί ζωντανός.
Στα πλαίσια αυτής της στήριξης ζητούμε από το Δήμο Κύμης – Αλιβερίου την οριστική διαγραφή όλων των τελών, για όσο διάστημα διαρκούν τα έκτακτα μέτρα πρόληψης της πανδημίας. Ο εμπορικός κόσμος του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου πάντα στήριζε τη περιοχή από το δικό του μετερίζι με όλες του τις δυνάμεις. Ευελπιστούμε σε αυτή τη δύσκολη για εμάς χρονική συγκυρία ο δήμος να συμπεριφερθεί στις επιχειρήσεις με τη δέουσα ευαισθησία.΄΄

Πηγή: evima.gr

Σχόλια