Σήμερα το διάγγελμα Μητσοτάκη: Ο Τσιόδρας και 6 υφυπουργοί θα εξειδικεύσουν την άρση των μέτρων


Ημέρα ανακοινώσεων από την κυβέρνηση η σημερινή για την άρση των περιοριστικών μέτρων που πάρθηκαν για την πανδημία του κορωνοϊού.
Σύμφωνα με πληροφορίες μετά το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη το απόγευμα στις 18:00 θα εξειδικευτεί πιο συγκεκριμένα το πως θα αρθούν τα μέτρα και οι διαδικασίες.
Μετά το γενικό πλαίσιο άρσης μέτρων που θα περιγράψει ο πρωθυπουργός στο διάγγελμα του στον ελληνικό λαό, θα γίνει απευθείας σύνδεση με την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης όπου ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Ακης Σκέρτσος θα συντονίσει τις ανακοινώσεις των μέτρων από τους αρμοδίους υφυπουργούς.
Τον λόγο θα πάρουν εν συνεχεία οι Γιάννης Κεφαλογιάννης (υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών), Νίκος Χαρδαλιάς (υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και διαχείρισης Κρίσεων), Νίκος Παπαθανάσης (υφυπουργός Βιομηχανίας και Εμπορίου), Βασίλης Κοντοζαμάνης (υφυπουργός Υγείας), Θοδωρής Λιβάνιος (υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα αυτοδιοίκησης και εκλογών) Σωτήρης Τσιόδρας (εκπρόσωπος υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα και επικεφαλής της αρμόδιας ομάδας αντιμετώπισης του), οι οποίοι θα αναλύσουν ο καθένας στον τομέα του, τις διαδικασίες άρσης των περιοριστικών μέτρων.
Πηγή: evima.gr

Σχόλια