ΣΟΚ: 13χρονος κατακρεούργησε τον αδερφό του


Το παιδί δεν δίστασε να αρπάξει ένα μαχαίρι και να σκοτώσει τον μικρό αδερφό του.

Δεν μπορεί να διανοηθεί ανθρώπου νους τα όσα συνέβησαν στην πόλη Dudinka της Ρωσίας, καθώς ένας 13χρονος συνελήφθη από την αστυνομία επειδή σκότωσε τον μικρότερο αδερφό του για ένα video game!

Ο 13χρονος Alexander έπαιζε με ένα παιχνίδι στο κινητό τηλέφωνο της μητέρας του. Όταν όμως έχασε έγινε έξω φρενών. Άρχισε να σπάει τα πάντα ενώ στην συνέχεια έσπασε και το κινητό.
Όμως το φρικιαστικό κομμάτι της υπόθεσης ήρθε στιγμές αργότερα. Ο Alexander στράφηκε κατά του 7χρονου αδερφού του, τον οποίο μαχαίρωσε αρκετές φορές καθώς φοβήθηκε πως θα το έλεγε στην μητέρα τους!
Η μητέρα τους Olga, είχε αφήσει τα δυο παιδιά να κοιμούνται, καθώς είχε πάει την 6 μηνών αδερφή τους στο σπίτι της μητέρας της για να την κρατήσει.
Όταν επέστρεψε σπίτι, είδε τον μικρό γιο της νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ ο Alexander έκλαιγε και έλεγε πως δεν ξέρει τίποτα.
Αμέσως έφτασε και η αστυνομία, η οποία ανέκρινε τον Alexander, που ομολόγησε πως εκείνος ήταν που κατακρεούργησε τον αδερφό του με 15 μαχαιριές, επειδή φοβήθηκε πως θα τα έλεγε όλα στην μητέρα τους.
Όσο για το ξέσπασμά του; Φοβήθηκε πως οι φίλοι του θα σταματούσαν να του μιλούσαν αν μάθαιναν πως έχασε σε μια τόσο εύκολη πίστα του παιχνιδιού...
Πηγή:https://www.newsbomb.gr

Σχόλια