Με αυτά τα τέσσερα tips θα διατηρήσετε περισσότερο τις φράουλες στο ψυγείο σας (pics)


Τώρα που #Μένουμε_Σπίτι είναι ευκαιρία να προσέξουμε λίγο παραπάνω τη διατροφή μας και ως γνωστόν, ισορροπημένη διατροφή χωρίς φρούτα και λαχανικά, δε γίνεται.

Οι φράουλες είναι ένα από τα αγαπημένα φρούτα της άνοιξης. Μπορούμε να τις φάμε σκέτες, με λίγη ζάχαρη ή να τις χρησιμοποιήσουμε σε συνταγές για λαχταριστά γλυκίσματα.
Ωστόσο, όσο και αν όλοι τις λατρεύουμε και ειδικά τα παιδιά, οι φράουλες είναι αρκετά ευαίσθητες και είναι ένα από τα πιο ευπαθή φρούτα. Συχνά χαλάνε μέσα σε λίγες μόλις μέρες από όταν τις αγοράσουμε και αναγκαζόμαστε να τις πετάξουμε.

Τι μπορούμε να κάνουμε λοιπόν για να τις διατηρήσουμε περισσότερο στο ψυγείο μας;

Δείτε τέσσερα tips  εφαρμόστε τα από σήμερα κιόλας.

1)Δεν τις πλένουμε και δεν τις κόβουμε παρά μόνο λίγο πριν τις καταναλώσουμε.
2)Εάν τις αγοράσετε μέσα σε χάρτινη σακούλα, κλείστε τη σακούλα καλά. Εναλλακτικά μπορείτε να τις τοποθετήσετε σε ένα γυάλινο δοχείο.
3)Για να διατηρηθούν ακόμα περισσότερο, μπορείτε το σκεύος που θα τις βάλετε να είναι τρυπητό. Μην χρησιμοποιήσετε καπάκι.
4)Ένας τελευταίος τρόπος για να διατηρήσετε τις φράουλες στο ψυγείο σας, είναι να τις βουτήξετε σε ξυδόνερο (ένα μέρος ξύδι και τρία μέρη νερό). Πριν τις καταναλώσετε, ξεπλύντε τις καλά και δεν θα μείνει ίχνος μυρωδιάς ή γεύσης από το ξύδι.


Πηγή:https://www.mothersblog.grΣχόλια