Ξεκίνησε η διανομή ειδών πρώτης ανάγκης στους πληγέντες του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων με πρωτοβουλία του Μιχάλη Καλαβρή [εικόνες]

 


Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η πρωτοβουλία αλληλεγγύης του προέδρου της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Διρφύων Μεσσαπίων να συγκεντρώσει είδη πρώτης ανάγκης από όλη την Εύβοια και την Ελλάδα για τους πληγέντες του Δήμου που επλήγησαν από την φονική κακοκαιρία του Αυγούστου. Πολλοί εκείνοι που ανταποκρίθηκαν και άρχισε ήδη την διανομή ο Μιχάλης Καλαβρής μαζί με εθελοντές και εθελόντριες προς όλες τις περιοχές του Δήμου.

Μια πρωτοβουλία του κ. Καλαβρή που βρήκε σύμμαχο τη ΝΔ στα κεντρικά όπου με εγγραφή επιστολή ζητούσε από όλες τις κομματικές οργανώσεις να βοηθήσουν και αυτό έκαναν!
Την Πέμπτη το απόγευμα βρέθηκαν στα Ψαχνά και οι πρόεδροι των ΔΗΜΤΟ Καρύστου, Κύμης Αλιβερίου και Ερέτριας όπου πρόσφεραν με τη σειρά τους είδη πρώτης ανάγκης όπως και ο βουλευτής Σίμος Κεδίκογλου.
Ο Μιχάλης Καλαβρής απέδειξε για ακόμη μία φορά τον ρόλο που πρέπει να έχουν οι κομματικές οργανώσεις απέναντι στους πολίτες και γιαυτό δέχθηκε τα συγχαρητήρια όλων!

Εικόνες από την διανομή των ειδών πρώτης ανάγκης προς τους πληγέντες του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων


Σχόλια